برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه
0

سبد خرید شما خالی است.

6 روش مطالعه

  1. خواندن بدون نوشتن
  2. خط کشيدن زير نکات مهم
  3. حاشيه‌نويسي
  4. خلاصه‌نويسي
  5. کليد برداري
  6. خلاقيّت و طرح شبکه‌اي مغز

 

آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که هنگام مطالعه از چه روشی استفاده می‌کنید؟

یک روش مطالعه صحیح و اصولی می‌تواند بسیاری از مشکلات یادگیری را از بین ببرد. بررسیهای بعمل آمده گویای آن است که افرادی که در زمینه یادگیری موفق بوده‌اند، روش صحیحی برای مطالعه داشتند.

یادگیری (learning) مسئله‌ای است که در سراسر طول زندگی انسان اهمیت زیادی دارد.

8 قانون زندگی شاد

8 قانون زندگی شاد

  1. خوبی کردن
  2. بخشیدن
  3. دوست داشتن خود
  4. آزار ندادن دیگران
  5. کاهش صحبت‌های منفی
  6. تفکر مثبت
  7. وعده غذایی سالم
  8. مدیریت استرس

 

زندگی شاد و بی دغدغه، برای بسیاری از افراد آرزوست. آرزویی که نه تنها دست نیافتنی نیست، بلکه حق هر انسانی به حساب می‌آید. این افراد معمولاً به دنبال راه کارهای عجیب و غریب می‌گردند تا بتوانند زندگی شاد را تجربه کنند و به موفقیت برسند. غافل از اینکه داشتن حال خوب و آرامش، نه تنها نیاز به تکنیک های عجیب ندارد، بلکه با راه کارهایی کاملاً ساده به دست می‌آید.

ما به ۸ مورد از این موارد اشاره کرده ایم بدون شک موارد بیشتری برای شادی هر کدام از ما وجود دارد.

5 راهکار برای مقایسه نکردن

5 راهکار برای مقایسه نکردن

  1. تغییر تمرکز درونی به تمرکز درونی
  2. استفاده محدود از رسانه‌های اجتماعی
  3. الهام گرفتن از دیگران
  4. شکرگزاری
  5. مقایسه انگیزه‌ای برای پیشرفت

 

شما بیشتر خودتان را با چه کسی مقایسه می کنید؟

قدمت مقایسه کردن خود با دیگران به اندازه قدمت بشر است و انسان از وقتی خود را شناخته شروع به مقایسه کردن خود با دیگران کرده است.

اگر دست از مقایسه خود با دیگران بردارید، از زندگی رضایت بیشتری خواهید داشت؛ اما چطور می توانیم در از مقایسه کردن با دیگران دست برداریم؟

4 قانون عملگرایی

4 قانون عملگرایی

  1. در انجام کارها استمرار داشته باش.
  2. کارها رو به بخش های کوچیک تقسیم کن.
  3. در شروع کار به سختی اون فکر نکن.
  4. هر روز یه کار کوچیک انجام بده.

 

عملگرایی یکی از مهارت های فوق ضروری زندگی های امروزی است.بسیاری از افراد به خوبی هدف گذاری می کنند و برای رسیدن به اهدف خودشان نیز برنامه ریزی می کنند ولی زمانی که صحبت به عمل کردن می رسد خیلی از افراد پا پس می کشند و به دلایل مختلفی حاضر نمی شوند طبق برنامه عمل بکنند و برخی کارها را انجام بدهند! و در نتیجه همیشه در آرزوی رسیدن به اهدفشان می مانند و افسوس می خورند!

اگر شما نیز فکر می کنید که در بحث عملگرایی مساله دارید و مثل خیلی از افراد در انجام دادن کارهای سخت و دشوار صحنه را خالی می کنید، این مطلب مختص شماست چون راهکاریی برای عملگرایی و اقدام کردن می‌دهد و به شما کمک میکند برای ساخت عادت های خوب .

6 راه مدیریت استرس

6 راه مدیریت استرس

  1. از سرعت خود بکاهید
  2. ورزش فراموش نشود
  3. به آغوش طبیعت بروید
  4. لبخند به لب داشته باشید
  5. راست بایستید
  6. استرس را به عنوان یک چالش در نظر بگیرید

 

اگر فرد با استرسی هستید، سلامتی خود را در معرض خطر قرار می‌دهید. زیرا استرس  باعث ایجاد عدم تعادل عاطفی و همچنین سلامت جسمانی شما می شود.

از طرفی نیز توانایی شما را برای تفکر واضح، عملکرد موثر و لذت بردن از زندگی محدود می کند. 

مدیریت استرس به شما کمک می کند فشار روانی که در زندگی تان وجود دارد را از بین ببرید. بنابراین می توانید زندگی شادتر، سالم تر و سازنده تری داشته باشید.

هدف نهایی داشتن یک زندگی متعادل، با زمان کافی برای کار، روابط، آرامش و تفریح ​و انعطاف پذیری برای تحمل فشار و پاسخگویی به چالش ها است.

مدیریت استرس برای همه افراد یکسان نیست. به همین دلیل مهم است که آزمایش کنید و بدانید چه چیزی برای شما بهتر است. نکات بالا در زمینه مدیریت استرس می تواند به شما در انجام این کار کمک کند.

7 دلیل عمده دروغ گفتن

7 دلیل عمده دروغ گفتن

  1. چاپلوسی‌کردن
  2. پرهیز از موقعیت‌های ناخوشایند اجتماعی
  3. قانع‌کردن دیگران
  4. پیشگیری از پیامد‌های منفی رفتار
  5. رسیدن به خواسته‌ها و نتایج دل‌خواه
  6. تحت‌تأثیر قراردادن دیگران
  7. محافظت از دروغی که قبلا گفته‌ایم

 

اکثر مردم در طی روز به خود اجازه می دهند چند دروغ مصلحتی بگویند، زیرا اعتقاد دارند این دروغ های کوچک به ضرر کسی نیست و از مشکلات بعدی جلوگیری می کند. شاید در بعضی از موارد این موضع صحت داشته باشد، اما ایراد از جایی آغاز می شود که این دروغ ها دیگر کوچک و بی تاثیر نباشند یا به قدری تکرار شده باشند که موجب بی‌ اعتمادی دیگران شده باشند. همه ما با هر فرهنگ و مذهبی که داشته باشیم از کودکی یاد گرفته ایم که نباید دروغ بگوییم.در حالی که همان موقع هم شاهد دروغ گویی بزرگترها بودیم.

دروغ گویی نه فقط در روابط نزدیک دوستانه و خانوادگی، بلکه در روابط کاری و تجاری هم حضور پررنگی دارد.

8 راه افزایش خلاقیت

8 راه افزایش خلاقیت

  1. پیاده‌روی کنید
  2. به خودتان پاداش دهید
  3. محیط اطراف خود را الهام‌بخش نگه دارید
  4. رویاپردازی کنید
  5. مشکلات را از نو تجسم کنید
  6. احساساتی شوید
  7. محیط اطراف خود را با رنگ آبی پر کنید
  8. مدیتیشن کنید

 

برخی افراد خلاق‌تر از دیگران هستند، طوری که به نظر می‌رسد مادرزاد خلاق به دنیا آمده‌اند. اگر فکر می‌کنید جزو آن دسته از افراد خوش‌شانس نیستید که چشمه‌ی خلاقیتشان هیچ‌وقت خشک نمی‌شود، نگران نباشید چون افزایش خلاقیت مانند ورزش کردن یک عضله است و شما می‌توانید با تمرین و تلاش تفکر خلاق را تقویت کنید. فراموش نکنید خلاقیت خود‌به‌خود به وجود نمی‌آید و نشستن و انتظار برای الهام گرفتن، فقط باعث از دست دادن انگیزه و دلسردی شما می‌شود.

5 راهکار برای تقویت حافظه

5 راهکار برای تقویت حافظه

  1. به تغذیه خود اهمیت دهید
  2. هر روز چیز جدیدی یاد بگیرید
  3. ورزش کنید
  4. بیشتر بخوابید تا حافظه تان تثبیت شود
  5. با دیگران تعامل داشته باشید

 

بدون شک توانمندی ذهنی  و افزایش قدرت حافظه آرزوی هر انسانی است چرا که در دنیا امروز هر کس بیشتر یاد بگیرد و داناتر باشد، تواناتر است و با یادگیری بیشتر می‌تواند مسیر موفقیت زندگی خود را پیش ببرد و در جایگاه بالاتری قرار بگیرد. برخی از مردم بر این باورند که حافظه و هوش خوب،  برای عده‌ای خاص و امری وراثتی است . هر چند عوامل وراثتی در این مسئله تاثیر گذار است اما ما معتقدیم که توانایی‌های ذهنی افراد قابل ارتقا است و هر فردی می‌تواند با راهکار کارآمد سازی ذهن مسیر تقویت حافظه و ذهن خود را در پیش گیرد و با پشتکار بر این امر به جایگاه اعجاب آوری از توانایی هوشی خود دست یابد.

چهار تکنیک نه گفتن

4 تکنیک نه گفتن

  1. تصمیم بگیر که میخوای نه بگی
  2. در مورد درخواست فرد یکم صحبت کن
  3. همراه با یک دلیل نه بگو
  4. یک راهکار جایگزین به فرد مقابل بگو

يكي از مهارت‌هاي مهم زندگي، مهارت «نه» گفتن است. هر انساني مي‌تواند با آموختن و گسترش آن به مرور زمان به‌راحتي به ديگران پاسخ منفي بدهد. كسي كه اين مهارت را مي‌آموزد به‌راحتي مي‌تواند كارهايي را كه دوست ندارد رد كند و بسيار مؤدبانه در مقابل خواسته‌هاي غير منطقي اطرافيان، پاسخ منفي داده و از استرس، نگراني وخشم ناشي از پذيرش اجباري درخواست‌هاي اطرافيان در امان بماند.

5 تکنیک با ارزش مدیریت زمان

5 تکنیک با ارزش مدیریت زمان

    1. لطفا لیست تهیه و استفاده کنید.
    2. یادآوری با کاغذهای یادآوری
    3. جلسات را به حداقل برسانید.
    4. زمانتان را بلوکه کنید.
    5. از «اوقات بیکاری” تان سود ببرید

     

    شاید خیلی از مواقع این جملات را شنیده یا بیان کرده باشید که وقت نمیکنم، وقت ندارم، سرم خیلی شلوغه و نمیرسم! این موارد جملاتی هستند که معمولاً وقتی نمی توانیم زمان و کارهای خود را به خوبی مدیریت کنیم بیان می کنیم.

    سوال مهمی که در اینجا پیش می آید این است که تمام افراد تنها 24 ساعت در طول شبانه روز زمان دارند، اما چه اتفاقی می افتد که برخی همیشه به بهترین شکل ممکن کارهای خود را به پایان رسانده و بعضی دیگر دائماً سردرگم در میان فعالیت های مختلف هستند؟ قطعاً پاسخ این سوال چیزی به جز مدیریت زمان صحیح نخواهد بود! 

7 مرحله خلق یک ایده ناب

7 مرحله خلق یک ایده ناب

  1. آماده سازي ذهن
  2. مطالعه و بررسي
  3. تغيير و دگرگوني
  4. کمون يا دوره ي انتظار
  5. جرقه
  6. تائيد و اثبات
  7. اجرا

همه ي افرادي که به نحوي ايده ي جديدي داشته اند از اين ۷ مرحله عبور کرده اند. اين گذر مي تواند به صورت آگاهانه يا نا آگاهانه باشد اما پشت سر گذاشتن اين مراحل امري بديهي است.

فرايند خلاقيت يک سير هفت مرحله اي است. شش مرحله ي ابتداي اين مسير، مرحله هاي اصلي خلاقيت هستند و مرحله ي هفتم، تا حدودي همان تبديل شدن خلاقيت به نوآوري است که به معني اجراي ايده ي جديد و خلق چيزهاي نو مي باشد.

10راه کنترل خشم

10 راه کنترل خشم

  1. ورزش کنید
  2. شروع به نوشتن کنید
  3. یک لحظه تفکر کنید
  4. خشم‌تان را خالی نکنید
  5. حرف بزنید به جای داد زدن
  6. تنوع را فراموش نکنید
  7. به فواید و مضرات عصبانیت فکر کنید
  8. از مهارت حل مشکل استفاده کنید
  9. موقعیت را بپذیرید
  10. به سلامت خود بیندیشید

چه چیزی دکمه عصبانیت شما را فشار می دهد؟ به عنوان مثال، وقتی خسته هستید، ناراحت هستید، شب خوب نخوابیده اید، یا کسی که با شما رفتار گستاخانه ای کند؟ عوامل خارجی و عوامل داخلی وجود دارند که شما را عصبانی می‌کنند. شما باید از این محرک ها آگاه باشید تا بفهمید چه شرایطی شما را به یک فرد عصبانی تبدیل می‌کند. این مستلزم این است که تا حدی از آنچه در حال رخ دادن است آگاه باشید و تشخیص دهید که چه چیزی شما را خاموش می کند. آنگاه می توانید تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید به شکل منفی واکنش نشان دهید یا خیر؛

اصول ده گانه برنامه ریزی صحیح
اصول ده گانه برنامه ریزی صحیح

10 روش مقابله با منفی بافی

  1. تعيين هدف
  2. تشخيص نيازها و كاستي ها
  3. تعيين زمان لازم
  4.  داشتن اهداف كوتاه مدت و بلند مدت
  5. طبقه بندي اهداف بر اساس اولويت
  6. داشتن تنوع در برنامه
  7. تناسب با توانمندي
  8. انعطاف پذيري
  9. عدم ايده آل نگري
  10. بازخورد گرفتن و بررسي برنامه

اولين قدم براي استفاده بهينه از فرصت و اوقات با ارزش عمر، داشتن يك برنامه كارآمد و صحيح است. به همين منظور بهرای داشتن يك برنامه منظم، لازم است برنامه خود را مكتوب كنيد و يك نسخه از آن را هميشه همراه خود داشته باشيد. براي نوشتن برنامه مي توانيد جدولى تهيه نماييد و ساعات شبانه روز را در ستون افقي و ايام هفته را در ستون عمودي يادداشت كرده و براى هر ساعتى در هر روز از ايام هفته كار و برنامه مناسب را در آن يادداشت نماييد.


10روش مقابله با منفی بافی

10 روش مقابله با منفی بافی

منفی بافی و تفکر منفی چیزی است که همه ی ما هرازگاهی آن را تجربه می کنیم، اما منفی بافی مداوم می تواند سلامت روان شما را خراب کرده و باعث بروز افسردگی و اضطراب شود.

تعریف منفی نگری از سوی انجمن بیماری های روانی اینطور بیان شده است:

🔶️ منفی نگری به الگوی فکری منفی در مورد خودتان و اطرافتان برمی گردد. با وجودی که همه ی افراد ممکن است هرازگاهی تفکرات منفی را تجربه کنند، منفی بافی و تفکرات منفی می توانند تاثیری جدی روی طرز فکر شما در مورد خودتان و جهان داشته و حتی با کار و مطالعه ی شما در تداخل بوده و روی عملکرد روزانه تان اثرگذار باشد.

🔶️تحقیقات نشان داده اند مثبت فکر کردن می تواند سلامت روانی شما را ارتقا بخشد، استرس را به حداقل برساند. اما هنوز هم بسیاری از ما در الگوهای تکراری از تفکرات منفی گیر کرده ایم. بیایید به دنبال راه هایی برای پایان دادن به این حلقه باشیم.

12 عامل کمبود اعتماد بنفس

12 عامل کمبود اعتماد بنفس

برای همه‌ی ما لحظاتی وجود دارد که خجالت  می‌کشیم، می‌ترسیم و مضطرب می‌شویم. گاهی خود را سرزنش می‌کنیم، تصویر نامناسبی از خود در ذهن داریم و اعتماد به نفس لازم را از دست می‌دهیم. تا این جای کار وضعیت عادی و همگانی است. البته بگذریم از دوستانی که همیشه و همیشه خود را دوست دارند و خود را درجه‌یک و عالی می‌دانند. بحث ما مسئله‌ی کمبود اعتماد به نفس است. یعنی وقتی نگاه منفی در تمام امور روزانه‌ی شما جاری است، همیشه منتظر شکست هستید و از نظر احساسی، فیزیکی یا روان‌شناسی ضعیف شده‌اید.

افراد دارای کمبود اعتماد بنفس:

  1. در جمع راحت نیستند
  2. بیهوده موافقت می‌کنند
  3. انتقادپذیر نیستند
  4. زود تسلیم می‌شوند
  5. مدام مقایسه می‌کنند
  6. اشتباهات‌شان را توجیه می‌کنند
  7. تقصیرات را به گردن دیگران می‌اندازند
  8. بهانه‌تراشی می‌کنند
  9. به تایید شدن نیاز دارند
  10. از پیروزی‌هایشان لذت نمی‌برند
  11. منفی‌بافی می‌کنند
  12. کمال‌گرا هستند

5 روش افزایش QI

5 روش افزایش QI

اغلب مردم به اشتباه گمان می‌کنند IQ چیزی است که از هنگام تولد ثابت می‌ماند. در واقع مغز بی نهایت انعطاف پذیر است و راههایی وجود دارد که می‌توانید ضریب هوشی‌تان را بالا ببرید.

حداقل اتفاقی که می‌افتد این است که می‌توانید عملکرد مغزتان را افزایش بدهید و استراتژی‌هایی را یاد بگیرید که توانایی شما را برای فرا گرفتن، به خاطر سپردن و بهره وری از دانش و اطلاعات‌تان بهبود ببخشد.

5 تکنیک برای افزایش IQ

  1. بازی فکری
  2. ورزش
  3. محدودیت گجت‌ها
  4. تغذیه سالم
  5. تمرین تمرکز

6تکنیک آرام کردن ذهن

6 تکنیک آرام کردن ذهن

✅آرامش ذهن برای سلامت مغز و بدن شما بسیار مهم است.

۶ تکنیک ساده برای آرام کردن ذهن ارائه شده که می توانید آنها را امتحان کنید.

  1. آرام کردن ذهن با مدیتیشن

تنها راه موثر برای آرام کردن ذهن انجام مراقبه است. باید بگویم که مدیتیشن، روش متمرکز نمودن توجه است که به شما کمک می کند آرام بمانید و به شما آگاهی لازم در مورد زندگی تان را می دهد.

  1. آرام کردن ذهن با تنفس عمیق

تنفس دیافراگمی عمیق نه تنها روش بسیار موثری است بلکه در عین حال روش ساده ای برای کسب آرامش ذهن است. علاوه بر آرامش ذهن، این روش برای مقابله با استرس مفید است.

  1. آرام کردن ذهن با تمرین قدردانی

تمرین قدردانی باعث تغییرات واقعی در مغز شما می شود که عملکرد مغز را بهبود می بخشد و احساس شما را بهتر می کند.

  1. آرام کردن ذهن با نویسندگی

نوشتن افکار خود، یکی دیگر از راه های موثر آرام شدن ذهن است. این کار سبب می شود که افکار شما مکانی مخصوص به خود داشته و بتوانند در کنار سایر افکار موجود در مغز شما زندگی کنند. هنگامی که این افکار بیان می شوند، دیگر حالت مخربی نخواهند داشت و می توانند تنها به عنوان یک احساس گذرا درک شوند.

  1. آرام کردن ذهن با ورزش

تمرینات فیزیکی شاید مهمترین چیزی باشند که بتوانند مغز شما را سالم نگه دارند. اینگونه فعالیت ها نه تنها جریان گردش خون را در بدن شما افزایش می دهند بلکه باعث می شوند که دیگر مواد مغذی مثبت به مغز منتقل شوند.

  1. آرام کردن ذهن با GABA

GABA ، که مخفف اسید گاما آمینو بوتیریک است، فعالیت نورون هایی را که بدان ها متصل می شود، کاهش می دهد و باعث آرام شدن ذهن بیش از حد فعال انسان می گردد.

8 عامل موفقیت

8 عامل موفقیت

در این دنیا هیچ چیز بدون هزینه بدست نمی یاد.اگر به‌راحتی بدست می‌اومد دیگه موفقیت معنی پیدا نمی‌کرد.آدم‌ها برای رسیدن به خوشبختی و موفقیت باید هزینه‌اش رو پرداخت کنند.این هزینه می‌تونه پرداخت پول باشه، می‌تونه گذشتن از استراحت باشه،یا هر هزینه‌ای دیگری…..

 

🔶️شما برای رسیدن به خوشبختی به چند تا از اینها عمل می‌کنید؟

8 عامل نابودگر انسان

8 عامل نابودگر انسان

✅ابتدا باید بدانیم که تنها کسی که می تواند زندگی ما را از نابودی نجات دهد، و به سمت زندگی خوب ببرد خودمان هستیم!

و البته تنها کسی هم که بیشترین نقش در نابودی زندگی ما را دارد باز هم خودمان هستیم!

  1. وقتی نمی‌بخشید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  2. وقتی به کاری که دوست ندارید ادامه می‌دهید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  3. وقتی اینکه دیگران چه فکر می‌کنند برایتان مهم است زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  4. وقتی وقتتان را تلف می‌کنید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  5. وقتی از خودتان مراقبت نمی‌کنید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  6. وقتی از همه چیز شکایت می‌کنید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  7. وقتی با پشیمانی و افسوس زندگی می‌کنید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  8. وقتی شریک نادرستی برای زندگی‌تان انتخاب می‌کنید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  9. وقتی خودتان را با دیگران مقایسه می‌کنید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  10. وقتی فکر می‌کنید پول برایتان خوشبختی می‌آورد زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  11. وقتی شکرگزار و قدرشناس نیستید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  12. وقتی در روابط اشتباه می‌مانید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  13.  وقتی بدبین و منفی‌گرا هستید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  14. وقتی با یک دروغ زندگی می‌کنید زندگی‌تان را نابود می‌کنید.
  15.  وقتی درمورد همه چیز نگرانید زندگی‌تان را نابود می‌کنید

6 عامل پیشرفت

6 عامل پیشرفت

گاهی وقت‌ها به نظر خودمان همه چیز درست است. هر روز کارهایی را که باید، انجام می‌دهیم. حتی در بعضی موارد تلاش را چند برابر می‌کنیم ولی نه‌تنها پیشرفت نمی‌کنیم بلکه روز به روز رو به افول می‌رویم. مشکل کجاست؟ باید تلاش را بیشتر کرد؟ خیر. برخی از عوامل کوچک در زندگی روزمره ما وجود دارد که یا آن ها را نمی‌بینیم یا در جایگاه اهمیت قرارشان نمی‌دهیم.

 

🔶️اگر موانع پیشرفت را شناسایی کنیم سریعتر به موفقیت می رسیم.

5 مهارت کلیدی

5 مهارت کلیدی

  1. هیچ کس کامل نیست! حتی مدیران موفق هم بارها و بارها دچار اشتباه می شوند.هر اشتباهی هم منجر به تجربه جدیدی میشه.
  2. پس هر وقت که توی شرایط جدید قرار گرفتید به این فکر کنید که قراره کلی تجربه جدید بدست بیارید.
  3. نخستین گام برای ایجاد ارتباطات موثر و کسب و کار موفق ترکیب مناسبی از مهارت هاست.
  4. باید اول نقاط ضعف خود را بشناسیم.
  5. مهارت‌ها و دانش‌‌تان را ارزیابی کنید. مشخص کنید این مهارت‌ها چطور به دستیابی به اهداف بلندمدت کمک می‌کنند.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    0